TAIKAMAAILMA- syntymäpäiväjuhlat! 160€ / max 10 lasta 4.12 klo 17-19

160,00

1 varastossa

Osasto:

Kuvaus

Luova Lysti tarjoaa laadukkaita teemajuhlia Kokkolassa, tuomalla juhlijoille uusia kokemuksia ja hauskoja muistoja. Luova Lysti  tarjoaa taikamaailman, väriseikkailun tai askarteluhetken kätevästi vuokratiloihin, joten juhlanjärjestäjä välttyy kotinsa puunaamiselta ennen ja jälkeen juhlien!

Satu osaa järjestää syntymäpäiväjuhlat tunnetussa velhokoulussa. Sekä vieraat, että päivänsankari saavat kokea upean elämyksen! Meillä on kaikki upea rekvisiitta hallussamme, super siistiä  tuoda taikamaailma hieman lähemmäksi jästimaailmaa.

Jokaisen velhon/noidan unelmajuhlissa, voit valita juhlaemännäksesi Murjottavan Myrtin tai lennonopettaja Matami Huiskin. Luova Lysti tuo paikalle kermakaljaa, jokamaunrakeita ja muuta tyyliin sopivia herkkuja! Juhlien aikana on ohjattua ohjelmaa tunniksi ja tunti aikaa herkutteluun sekä kuvien ottamiseen/koristeiden ihailuun juhlapaikalla.
Ohjelmanumeroksi voitte valita jonkin näistä
-taikasauvojen teko
-pakohuonepeli
-tietovisa ja pokkuroija figuurin askartelu
-3D palapelin kokoaminen yhdessä (sankari saa pitää palapelin)
-tietovisa ja aarteenetsintä
-tietovisa ja taikakoulun hamahelmityö
Nämä juhlat saavat olosi tuntumaan samalta, kuin olisit juuri saanut oman hyväksymiskirjeesi noitien ja velhojen kouluun. Pue siis kaapusi, kertaa loitsusi ja lennä kavereidesi kanssa viettämään unohtumaton syntymäpäivä.
Tavataan laiturilla klo 16:00
( Ovet avataan vierailijoille klo 17 ja haku siten, että vieraat ovat poistuneet viim, klo 19:05, saattaa olla, että seuraavat juhlijat odottavat vuoroaan).

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “TAIKAMAAILMA- syntymäpäiväjuhlat! 160€ / max 10 lasta 4.12 klo 17-19”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *